+45 22 82 01 10

Xstraw Pellets Premium - 84x12/1008 kg - XXL palle

Xstraw Pellets Premium - 84x12/1008 kg - XXL palle VARENR. 0100-08-0520-600-1284

XL PALLE med 2 ekstra lag, 84 poser med i alt 1.008kg, til samme fragtpris 


Xstraw halmpille premium til strøelse, medium hårdhed med grov struktur og lavt indhold af støv.
Fremstillet af 100% dansk hvedehalm af bedste kvalitet. Halmen neddeles til fibre af rette størelse, hvorefter halmen presses til 8 mm piller. Halmen varmebehandles i denne proces, hvorved svampesporrer, bakterier og vira minimeres.
Leveres i hele paller, pakket i småsække.

Pris
Ekskl. moms: 1.936,00 DKK Inkl. moms: 2.420,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

 Xstraw halmpiller er fremstillet af 100% ren dansk hvedehalm, som er høstet under de bedste forhold, og opbevaret indendørs fra høst til pelletering.
Halmen snittes og formales til den rette struktur, hvorefter det presses til 8mm piller. Under presningen opnår halmen en meget høj temperatur, som sikre at der ingen svampespore eller smittefare er i de færdige piller. Efter presning afkøles pillerne, og renses for støv og mindre partikler. Pillerne renses og støvsuges endnu engang, umiddelbart inden pakkes, og er herefter klar til brug.

Halmpillerne anvendes med fordel, som erstatning af alle andre typer strøelse til heste. Det daglige arbejde med halmpiller er væsentligt nemmere, og med et mindre spild, end f.eks. med spåner. Halmpillerne giver meget mindre mødding, og reducere omkostninger til bortskaffelse. Der kræves desuden mindre lagerplads, da forbruget per hest er mindre end to paller per år.

Pallerne er indpakket, og kan i kortere perioder opbevares udendørs. Halmpiller har en god total økonomi, i forhold til alle andre typer strøelse.

Halmpiller er testet som den strøelse med bedste køb, baseret på kvalitet og økonomi i forhold til alle andre typer strøelse.

LEVERING
Levering er som standard baseret på levering med sættevogn, som medbringer egen truck til aflæsning. Det er derfor vigtigt at adgangs- og aflæsnings er tilstrækkelige for en sættevogn. Hvis chafuren skønner at adgangsforhold eller aflæsningsforhold ikke er tilstrækkelige, vil varene blive retuneret til leverandøren for kundens regning. Der er mulighed for levering med mindre bil, med eller uden truck, dette tilvælges under bestilling.

Anvendelse
-
Yderligere information

Yderligere information

Type Xstraw hvede halmpiller premium
Størrelse ø 8mm.
Længde 0,5-20 mm.
Vægtfylde Medium 575-600 kg/m3
Tilsætning Ingen
Vandindhold <10%
Støvindhold Lavt støvindhold, dobbelt renset
Antal 84 x 12 kg.
Palle EU 80x120 B2
Indpakning Plastomviklet & topplast
Levering 1-30 paller med sættevogn & aflæssertruck
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.