+45 22 82 01 10

Straw Crushed Premium GROV- 72x15 / 1080kg. Papir poser & pallehætte

Straw Crushed Premium GROV- 72x15 / 1080kg. Papir poser & pallehætte VARENR. 0100-0500-VE001-Y

MEGA PALLE, 72 stk. 15kg poser med i alt 1.080kg, til samme fragtpris 


Halmpille granulat premium grov kvalitet til strøelse, medium hårdhed med grov struktur og lavt indhold af støv.
Fremstillet af 100% hvedehalm af bedste kvalitet. Halmen neddeles til fibre af rette størelse, hvorefter halmen presses til 8 mm piller. Halmen varmebehandles i denne proces, hvorved svampesporrer, bakterier og vira minimeres.
Leveres i hele paller, pakket i småsække.

Pris

Specialpris Ekskl. moms: 2.076,00 DKK Inkl. moms: 2.595,00 DKK

Pris: 2.695,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Halmpille granulat grov fremstillet af 100% ren hvedehalm, som er høstet under de bedste forhold, og opbevaret indendørs fra høst til pelletering.
Halmen snittes og formales til den rette struktur, hvorefter det presses til 8mm piller. Under presningen opnår halmen en meget høj temperatur, som sikre at der ingen svampespore eller smittefare er i de færdige piller. Efter presning afkøles pillerne, og renses for støv og mindre partikler. Pillerne renses og støvsuges endnu engang, umiddelbart inden pakkes, og er herefter klar til brug.

Halmpillerne anvendes med fordel, som erstatning af alle andre typer strøelse til heste. Det daglige arbejde med halmpiller er væsentligt nemmere, og med et mindre spild, end f.eks. med spåner. Halmpillerne giver meget mindre mødding, og reducere omkostninger til bortskaffelse. Der kræves desuden mindre lagerplads, da forbruget per hest er mindre end to paller per år.

Pallerne er indpakket, og kan i kortere perioder opbevares udendørs. Halmpiller har en god total økonomi, i forhold til alle andre typer strøelse.

Halmpiller er testet som den strøelse med bedste køb, baseret på kvalitet og økonomi i forhold til alle andre typer strøelse.

FORBEDRET STALDMILJØ 
Halmpiller har et meget lavt indhold af støv, når de i fast form anvendes i boksen.

Det er ved test af forskellige typer anerkendt strøelse konstateret, at halmpiller er det strøelse der afgiver mindst mængde støv partikler, ved anvendelse og ved hestenes ophold i boksen. Halmpillerne har på grund af forbehandlingen og varmebehandling en meget høj sugeevne, på 4-5 gange sin egen vægt, og binder ammoniak og væske bedre end anden typer strøelse.

Halmpiller giver en tør bund og nedsætter risiko for sur stråle, minimere ammoniak dampe, og forbedre derved staldmiljøet. Et godt staldmiljø, med lavt støvindhold og ammoniakindhold samt lav luftfugtighed, er alt afgørende for hestes velfærd og evne til at præstere deres bedste. En hest i hvile indånder 60-100 liter luft per minut, og er den luft hesten indånder i boksen ikke optimal, vil det påvirke hestens evner til iltoptagelse og nedsætte hestens præstationer. En hest under hård arbejde, skal optage store mængder ilt til musklerne via lungerne, og det er derfor alt afgørende, at hestens luftveje fungere optimalt. Et godt staldmiljø er derfor særdeles vigtigt for hestens præstationsmuligheder.

LEVERING 
Levering er som standard baseret på levering med sættevogn, som medbringer egen truck til aflæsning. Det er derfor vigtigt at adgangs- og aflæsnings er tilstrækkelige for en sættevogn. Hvis chafuren skønner at adgangsforhold eller aflæsningsforhold ikke er tilstrækkelige, vil varene blive retuneret til leverandøren for kundens regning. Der er mulighed for levering med mindre bil, med eller uden truck, dette tilvælges under bestilling.

Yderligere information

Yderligere information

Type Hvede halmpiller premium
Størrelse ø 8mm.
Længde 5-30mm
Vægtfylde Medium 575-600 kg/m3
Tilsætning ingen
Vandindhold 6-8%
Støvindhold Lavt støvindhold
Antal 72 x 12 kg5
Palle 115x115
Indpakning Plastomviklet
Levering 1-30 paller med sættevogn & aflæssertruck
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.